Kickoffer m.m. !

Säsongen har kommit igång tidigt i år och aktiviteterna har varit många hittills, vill ni ha en fartfylld start på kickoffen, svensexan, möhippan eller för kompisgänget boka en tävling vid Värmlands Gokartcenter. Banan är en godkänd snabb tävlingsbana med kompetenta kartar för en härlig fartupplevelse för de som vill gasa på ordentligt, eller om man önskar är det bara att köra i sin egen takt då banan är bred och säker så det är gott om plats. Ring 0705-905064 för att boka en tävling eller håll koll på hemsidan när det är öppet för Drop-in körning. /Thomas med Medarbetare

Öppettider

2022 års prislista gäller tills vidare

På grund av Corona ska alla använda Balaclava (Heltäckande huva lånas på plats) under hjälmen som tvättas mellan varje användare, eller ännu hellre ta med egen hjälm. Nya Balaclavor finns även att köpa för de som vill ha egna.

Våra öppettider för Drop-in körning följer nedan:

Drop-in körningar:(9 minuters träningspass).

Lördagar kl. 10,00 till 17,00 tills vidare.

Söndagar kl. 12,00 till 16,00 tills vidare.

Bokningar av de olika Tävlingsalternativen.

Alla dagar alla ljusa tider på dygnet.

Info om bokningar

På grund av Corona ska alla använda Balaclava (Heltäckande huva) under hjälmen som tvättas mellan varje användare, eller ännu hellre ta med egen hjälm.

Vi godtar inte avbokningar, utan var säkra på att ni verkligen vill och kan köra innan ni bokar en tävling.

Regn är ingen orsak för utebliven körning, vi har regnkläder för utlåning.

Samtliga deltagare rekommenderas att vara på plats innan bokad tid så att vi kan utnyttja hela er inbokade tid på banan.