Nyheter för 2023 !

Vi kommer genomföra ett Le Mans (långdistans tävling) för Företag och även Kompisgäng är välkomna i vår, så bilda ett eller flera lag av 3-5 st. deltagare som vill mäta sig på vår tävlingsbana 820 m. lång och minimum 8 m. bred mot motsvarande Racingtokiga kollegor och vänner. Datum, längd m.m. skissas på men kommer förmodligen vara i slutet av maj samt tävlingens längd 3-4 timmar med upp till 20-25 st deltagande lag, dessutom kommer förtäring erbjudas under Racet på ett eller annat sätt. Vi återkommer på Hemsidan så snart det finns nyheter om denna aktivitet. Det skissas även på en individuell serie på ett antal tävlingar där några kommer genomföras till våren och resterande i höst, även detta kommer publiceras på Hemsidan så fort det blir mer konkret information att tillföra./Thomas med Medarbetare.

Öppettider

På grund av Corona ska alla använda Balaclava (Heltäckande huva lånas på plats) under hjälmen som tvättas mellan varje användare, eller ännu hellre ta med egen hjälm. Nya Balaclavor finns även att köpa för de som vill ha egna.

Våra öppettider för Drop-in körning följer nedan:

Drop-in körningar:(9 minuters träningspass).

Bokningar av de olika Tävlingsalternativen gäller alla dagar alla ljusa tider på dygnet.

Vi kommer ÖPPNA i slutet av april om vädret är med oss.

Info om bokningar

På grund av Corona ska alla använda Balaclava (Heltäckande huva) under hjälmen som tvättas mellan varje användare, eller ännu hellre ta med egen hjälm.

Vi godtar inte avbokningar, utan var säkra på att ni verkligen vill och kan köra innan ni bokar en tävling.

Regn är ingen orsak för utebliven körning, vi har regnkläder för utlåning.

Samtliga deltagare rekommenderas att vara på plats innan bokad tid så att vi kan utnyttja hela er inbokade tid på banan.